Paeon ‘Duchesse de Nemours’

55 kr.

Oplev ren skønhed med Paeon ‘Duchesse de Nemours’. En smuk, hvid pæon med luksuriøse kronblade, der vil fortrylle din have. Skab en magisk stemning med denne smukke og unikke blomst.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201483603 Kategori:

Lad mig præsentere dig for Paeon ‘Duchesse de Nemours’ – en absolut majestætisk blomst, der vil fange alles opmærksomhed i din have. Med sin fortryllende blomsterpragt og delikate duft er denne pæon et sandt vidunder.

Paeon ‘Duchesse de Nemours’ trives bedst i fuld sol eller halvskygge, men den vil også trives i en kalkholdig jord. Den er en flerårig plante, der er meget hårdfør og vil bringe glæde i mange år fremover.

Når du planter knoldene i foråret, vil du blive belønnet med de smukkeste blomster i sommermånederne. Husk at placere knoldene i et plantehul med løsnet jord og dække dem med 3-5 cm jord for at give dem den optimale start. Planteafstanden bør være mellem 40-50 cm for at give plads til planternes vidunderlige udfoldelse.

Paeon ‘Duchesse de Nemours’ er ikke bare en almindelig blomst. Den er en prinsesse i sin egen ret, der vil tilføje elegance og skønhed til ethvert blomsterbed eller have. Med sine elegante, hvide blomster vil den skabe et fredfyldt og romantisk udtryk, der vil imponere alle, der ser den.

Forkæl dig selv og din have med Paeon ‘Duchesse de Nemours’ – en vidunderlig blomst, der vil fortrylle og inspirere dig dag efter dag. Lad dens yndefulde skønhed blive et uundværligt element i din have, og nyd synet af dens betagende blomster. Bestil den i dag og gør din have til et paradis.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paeon ‘Duchesse de Nemours’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.