Itoh Pæon ‘Bartzella’

325 kr.

Oplev et hav af gyldne, fyldte blomster og enestående holdbarhed med den smukke Itoh Pæon ‘Bartzella’. Gør din have unik.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202349285 Kategori:

Itoh Pæon ‘Bartzella’ er en ekstraordinær plante, som vil bringe lys og glæde ind i enhver have. Med sine smukke, store dobbelte blomster i kobbergule til citrongule nuancer vil denne pæon tiltrække opmærksomheden fra langt væk. Når blomstringen rammer i juni til juli, vil din have blive forvandlet til et sandt blomsterhav, hvor ‘Bartzella’ stjæler rampelyset.

Denne smukke pæon trives bedst i en solrig til halvskygget placering og foretrækker en kalkrig jord. Med en højde på 60 cm og en anbefalet plantetæthed på 3-4 planter pr. kvadratmeter, vil ‘Bartzella’ skabe en imponerende og farverig blomsterbed i din have.

Det unikke ved ‘Bartzella’ er ikke kun dens fantastiske blomster, men også dens holdbarhed og levetid. Med den rette pleje og opmærksomhed vil denne pæon kunne glæde og begejstre dig i mange år fremover. Så invester i en Itoh Pæon ‘Bartzella’ og lad din have blomstre med skønhed og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Itoh Pæon ‘Bartzella’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.