Paeon ‘Red Magic’

50 kr.

Oplev magien med Paeon ‘Red Magic’ – en smuk og unik blomst med intense røde kronblade. Skab et fantastisk haveblikfang.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900201483605 Kategori:

Skab en magisk have med vores betagende Paeon ‘Red Magic’. Denne uimodståelige blomst stråler med en dyb rød farve og et mønster af elegante blomsterblade. Den er som taget ud af et eventyr og vil skabe en fortryllende atmosfære i enhver have.

Paeoner trives bedst i fuld sol eller let skygge, og de elsker en kalkholdig jord. Vores ‘Red Magic’ er lige så smuk som den lyder og vil være i stand til at vokse og blomstre i disse forhold. Du skal bare plante knoldene om foråret i en løsnet jord og dække dem med 3-5 cm jord. Husk at holde en afstand på 40-50 cm mellem planterne for at give dem nok plads til at udfolde sig fuldt ud.

Forstil dig at vågne op til en have fyldt med disse forførende blomster. Deres intense farve og indbydende duft vil uden tvivl tryllebinde dig og dine gæster. Giv din have et strejf af eventyr og tilføj Paeon ‘Red Magic’. Lad naturens magi udfolde sig i din have.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paeon ‘Red Magic’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.