Ofte stillede spørgsmål

/Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål 2017-11-06T17:12:36+00:00

Velkommen til Pæonekspertens nye webshop

Hensigten med shoppen er, at det først og fremmest skal være lettere for vores kunder, at bestille pæoner. Layoutet er mere overskueligt og det er lettere at finde rundt. For os er det nemmere at administrere de indkomne bestillinger.

Hvornår har jeg set alle pæoner?

Vi har inddelt pæonerne i flere kategorier, bl.a. i arter og farver. Vi har bestræbt os på, at katalogisere alle pæoner under både en art og en farve, så hvis du har været igennem alle pæonerne under enten farver eller arter, har du set alle de pæoner vi kan tilbyde.

Guldmedalje vindere

American Peoney Society (APS) er det amerikanske pæon selskab, og er det mest respekterede organ indenfor pæonavl. APS kårer hvert år en pæon med deres Gold Medal, en ganske særlig udmærkelse. Selvom der ikke ligger et bestemt sæt af kriterier for udvælgelsen, er den dog foretaget af professionelle folk, efter mange års observationer. Guldmedalje vinderne er da også ganske enestående sorter.

Duftende pæoner

Mange efterspørger de duftende pæoner, som i den tidligere sommer vil kunne sætte kronen på værket i ethvert duftbed i forsommeren. Vi har gjort det nemt at finde de sorter vi fører, der dufter.

Rabat berettigede pæoner

Er de pæoner, der kan opnås rabat på, se mere herom andetsteds.

Jeg har allerede foretaget én bestilling, men ønsker nu at foretage yderligere bestilling

Skriv en meddelelse på bestillingen, hvor I gør opmærksom på, at I allerede har foretaget en bestilling. Vi vil så samle bestillingen og sende jer en ny bekræftelse, hvor den samlede rabat indgår.